Digital markedsføring

Innhold
markedsføring 

Begrepet “Content is King” brukes ofte til å poengtere viktigheten av innhold innenfor moderne markedsføring. I dag er selve innholdet i enhver sosial mediekampanje vel så viktig, om ikke mer, som valg av kanal eller størrelse på annonsebudsjettet.

kvalitetsinnhold

Innhold er det som tiltrekker seg brukere, og kan bestå av videoer, bilder, animasjoner, informative bloggartikler, podkaster eller e-guider. Uten innhold av høy kvalitet vil effekten av din aktivitet på sosiale medier være begrenset. Kvalitetsinnhold som er produsert for din merkevare lar seg også gjenbruke. Det er ikke uvanlig å omforme samme innhold for de forskjellige sosiale distribusjonsplattformene. For eksempel kan en video som er produsert for YouTube, også brukes til i Facebook-innlegg eller kampanjer, men med inkludering av undertekster tilpasset det store antallet personer som ser på videoer på Facebook uten lyd.

vi tilbyr:

Våre tjenester innenfor innholdsproduksjon til sosiale medier er ikke begrenset til de varemerker og klienter hvor vi håndterrer nettsamfunnet. Vi forstår at enhver bedrift trenger kvalitetsinnhold, men har ikke ressurser til kontinuerlig å produsere videoer, animaasjoner, grafikk, bilder, podcaster og filmtekster. Vi kan hjelpe innenfor disse områder 

  • Videoproduksjon
  • Fotografi 
  • Blogg innlegg 
  • E-bøker og infografikker 

 

kontakt Oss

 

Fyll ut skjemaet så svarer vi fortløpende

Kontor Bjørvika

Dronning Eufemias Gate 16
0191, Oslo

Kontakt oss

  • kontakt@dinmarkedsforer.no