Seo – betal per klikk

seo betal per
klikk reklame 

Opprett betal per klikk-kampanjer for å lede kvalifisert trafikk til nettstedet ved hjelp av Google, Linkedin, Facebook og Twitter

Betal-per-klikk på google

Annonsering med pay per Click (PPC) er en av de mest brukte digitale markedsføringskanaler. Som navnet antyder, blir annonsører bare fakturert når en Internett-bruker klikker på en bestemt annonse.

PPC er vanligvis knyttet til Google Advertising, men nå som teknologien har utviklet seg, så har også PPC muligheter blitt bredere. I dag er PPC-annonsering ikke bare tilgjengelig via Google, men også Facebook, Twitter, LinkedIn og Pinterest. Hver plattform gir tilgang til en forskjellig type kunde, så det er vel verdt å vurdere bruk av flere enn bare én av disse plattformene i din PPC markedsføring.

Det er en viktig årsak til hvorfor selskapene fortsetter å bruke milliarder av dollar hos Google hvert år, og det er resultatene det gir. De beste kampanjene på Google produserer en konstant og konsekvent strøm av nye forretningsmuligheter som hjelper bedrifter å vokse.

info om google ads:

  • Google fokuserer på søkeintensjonen. For eksempel går de fleste til Google når de ser etter noe veldig spesifikt.
  • Du kan opprette både tekst og bannerannonser på Google. Dine bannerannonser kan vises på hundretusenvis av nettsteder som er knyttet til Google Display.

kontakt Oss

 

Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg fortløpende.

Kontor Bjørvika

Dronning Eufemias Gate 16
0191, Oslo

Kontakt oss

  • kontakt@dinmarkedsforer.no