SEO – Revisjon

seo revisjon 

Et godt sted å starte er en SEO-revisjon av ditt eksisterende nettsted.

fordeler med seo revisjon

Det tekstbaserte innholdet på nettstedet ditt spiller en kritisk rolle for hvordan nettstedet ditt vurderes av søkemotorer som Google. Bedrifter gjør feil ved å legge inn innhold på nettsiden uten å analysere SEO, noe som ofte kan ha en negativ innvirkning på rangeringen på søkemotorene.

Vi har et team av tekstforfattere med stor erfaring med å skrive innhold for nye nettsteder og som følger en streng prosess basert på analyse og forskning for å skape innhold som vil forbedre nettstedets rangering.

vår prosess for tekstproduksjon

  • Vi benytter en forskningsdrevet tilnærming ved hjelp av en rekke analytiske verktøy som bidrar til å identifisere hvordan brukere søker.
  • Vi analyserer alle sider av nettstedet ditt og produserer innhold som er 100 % relevant og kompatibelt med brukerforskningen.
  • Vi identifiserer og implementerer riktige sidetitler, overskrifter og metabeskrivelser for nettstedet ditt basert på forskning på søkemotorer.
  • Når du har implementert, kjører teamet en kontroll av søkeordtettheten for å sikre at søkeordene som brukes, overholder søkemotorens anbefalinger.

kontakt Oss

 

Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg fortløpende.

Kontor Bjørvika

Dronning Eufemias Gate 16
0191, Oslo

Kontakt oss

  • kontakt@dinmarkedsforer.no