SEO

søkemotor
optimalisering 

Til tross for den økende betydningen av sosiale medier, vil den gjennomsnittlige kunden fortsatt alltid bruke en søkemotor som Google når de har bestemte krav til et produkt eller en tjeneste eller er i ferd med å undersøke leverandører.

markedsføring via google

Til tross for den økende betydningen av sosiale medier, vil den gjennomsnittlige kunden fortsatt alltid bruke en søkemotor som Google når de har bestemte krav til et produkt eller en tjeneste eller er i ferd med å undersøke leverandører. Det er derfor viktig for bedriften å være synlig i det øyeblikket en potensiell kunde søker etter en leverandør.

Prosessen med å sikre at nettstedet ditt står øverst på Google for relaterte søk, kalles Search Engine Optimization (eller SEO).

SEO revisjon

Et godt sted å starte er ofte en SEO-revisjon av ditt eksisterende nettsted. Her kan du få gratis revisjon.

Webside oppdatering for SEO

Strukturen på nettstedet ditt har stor innflytelse på hvordan nettstedet ditt vurderes av søkemotorene. Vi kan oppdatere de fleste nettsteder for å sikre maksimal effektivitet under søk.

Pay-per-click reklamer

Opprett betal per klikk-kampanjer for å lede kvalifisert trafikk til nettstedet ditt ved hjelp av Google, Linkedin, Facebook, Pinterest, Twitter og mer.

i

SEO innholdskriving

Ser du etter å lage et nytt nettsted for e-handel eller skal du legge til en e-butikk på din eksisterende nettside eller til din virksomhet?

kontakt Oss

 

Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg fortløpende.

Kontor Bjørvika

Dronning Eufemias Gate 16
0191, Oslo

Kontakt oss

  • kontakt@dinmarkedsforer.no