E-handel

nettsted for
e-handel  

Administrere bedriftens relasjoner på sosiale medier er en viktig og potensielt svært lønnsom aktivitet.

tjenester innenfor design og utvikling av e-handel

Økningen i e-handelen over hele verden ser bare ut til å fortsette, noe som har økt etterspørselen fra bedrifter som ønsker å ta del i dette voksende markedet for e-handel. Vi kan hjelpe om du er en ny bedrift som ønsker å sette opp en internettbedrift for første gang, eller en tradisjonell detaljhandel som ønsker å opprette en internettbutikk. 

eksperter på ulike plattformer

Vi jobber med både åpne løsninger som Magento eller kan tilpasse e-handelsplattformen for deg, avhengig av størrelsen og omfanget av virksomheten din.

Vi tilbyr også rådgivning til nye e-handelsbedrifter for å sikre grunnlaget for suksess, slikt som søkemotoroptimalisering (SEO), Pay Per Click (PPC), e-postmarkedsføring og strategier for sosiale medier, slik at alt er på plass for å gi deg de beste muligheter for suksess.

Magneto e-handelsplattform

Magneto er trolig den mest populære av de åpne e-handelplattformene, og gir bedrifter en kraftig back-end-infrastruktur sammen med fleksible design-muligheter.

WooCommerce e-handelsplattform

WooCommerce er den perfekte følgesvenn for e-handel sammen med WordPress. Som en åpen plattform tilbyr WooCommerce fleksibilitet og integrasjonsalternativer direkte inn i WordPress-nettsteder med profesjonelt grensesnitt.

Shopify e-handelsplattform

Shopify er en av de enkleste plattformene du kan bruke for å bygge din nettbutikk. Shopify er en åpen plattform med en stiv back-end, og tilbyr også fleksible designalternativer!

kontakt Oss

 

Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg fortløpende

Kontor Bjørvika

Dronning Eufemias Gate 16
0191, Oslo

Kontakt oss

  • kontakt@dinmarkedsforer.no